Luksuzna Villa Jadranka je smještena u uvali Tepli bok, udaljenoj 500 metara od središta Maslinice na otoku Šolti. Uvala Tepli bok je idealno mjesto za odmor budući da često puše vjetar maestral, iz kojeg razloga nije nikada vruče. Ujedno je i odlično mjesto za windsurfing. Villa Jadranka udaljena je 15 metara od mora. Ispod kuće nalazi se privatni bazen te plaža sa kristalno čistim morem, do koje se dolazi stepenicama kroz privatni vrt, iz kojeg razloga plaži nema pristup niko osim gostiju Ville Jadranka. Okućnicu Ville sačinjava 400 m2 prekrasnog vrta sa autohtonim dalmatinskim biljnim vrstama. Gostima je dozvoljena konzumacija svih plodova koji rastu u vrtu.  U dvorištu kuće nalazi se i roštilj, kao i vanjski tuš. Gostima je na raspolaganju i vez za brod.

Gosti imaju na raspolaganju korištenje bazena, ležajki, suncobrana, interneta, kanua, besplatnog parkinga, perilica suđa i robe. Kuća je klimatizirana.

Villa se sastoji od tri etaže sa ukupnim kapacitetom od 10 kreveta. Dobro opremljena, prostrana i funkcionalna, villa je idealna za prekrasan obiteljski odmor. Prizemna etaža koncipirana je kao samostalna uporabna jedinica, funkcionira kao mali izdvojeni apartman. Prva i druga etaža ville imaju zajednički ulaz, s time da se na drugu etažu dolazi stepenicama koje se nalaze u dnevnom boravku prve etaže. Svaka prostorija u kući je klimatizirana.