• villa jadranka
  • villa jadranka 4

Luksuzna Villa Jadranka je smještena u uvali Tepli bok, udaljenoj 500 metara od središta Maslinice na otoku Šolti. Uvala Tepli bok je idealno mjesto za odmor budući da često puše vjetar maestral, iz kojeg razloga nije nikada vruče. Ujedno je i odlično mjesto za windsurfing. Villa Jadranka udaljena je 15 metara od mora. Ispod kuće nalazi se bazen i plaža sa kristalno čistim morem, do koje se dolazi stepenicama kroz privatni vrt, iz kojeg razloga plaži nema pristup niko osim gostiju Ville Jadranka. Okućnicu Ville sačinjava 400 m2 prekrasnog vrta sa autohtonim dalmatinskim biljnim vrstama. Gostima je dozvoljena konzumacija svih plodova koji rastu u vrtu.  U dvorištu kuće nalazi se i roštilj, kao i vanjski tuš. Gostima je na raspolaganju i vez za brod.

Gosti imaju na raspolaganju korištenje ležajki, suncobrana, interneta, kanua, besplatnog parkinga, perilica suđa i robe. Kuća je klimatizirana.

Villa se sastoji od tri etaže sa ukupnim kapacitetom od 10 kreveta. Dobro opremljena, prostrana i funkcionalna, villa je idealna za prekrasan obiteljski odmor. Prizemna etaža koncipirana je kao samostalna uporabna jedinica, funkcionira kao mali izdvojeni apartman. Prva i druga etaža ville imaju zajednički ulaz, s time da se na drugu etažu dolazi stepenicama koje se nalaze u dnevnom boravku prve etaže. Svaka prostorija u kući je klimatizirana.

Prizemna etaža ( 25m2) ima zaseban ulaz i sastoji se od dvije jednokrevetne spavaće sobe, kuhinje (sa perilicom za suđe) i kupaonice.

Prva etaža  ( 75 m2) sastoji se od od jedne dvokrevetne  i jedne jednokrevetne sobe, dva kupatila (sa perilicom za rublje), kuhinje (sa perilicom za suđe), dnevnog boravka (satelitska televizija). Iz dnevnog boravka izlazi se na dvije  prostrane terase (ukupne površine cca 30 m2) s prekrasnim pogledom na more.

Druga etaža ( 50m2) sastoji se od tri spavaće sobe - dvije dvokrevetne i jedne jednokrevetne sobe,  kupatila, kao i dnevnog boravka. Na drugoj etaži nalaze se i dvije male terase. Pristup jednoj terasi je iz dnevnog boravka, a pristup drugoj iz spavaće sobe.

Broj spavaćih soba 7
Kupaonica 4
Površina 150 m2
Okućnica 400 m2